Diari La Veu del País Valencià
Segueix en directe la retransmissió del dispar de la Palmera d’Elx

RedactaVeu / Elx.

La Nit de l’Albà a Elx (el Vinalopó Mitjà) amb el tret de la Palmera en la mitjanit d’aquest dissabte 13 d’agost podrà seguir-se per setè any consecutiu a través d’Internet, segons ha informat aquest divendres l’Associació d’Amics de la Nit de l’Albà. Segons ha detallat, l’espectacle podrà seguir-se amb diverses càmeres instal·lades en diferents punts de la ciutat.

L’objectiu és que els il·licitans que estiguen fora de la ciutat o qualsevol persona amant de la pirotècnia puga “gaudir de l’Albà estiga on estiga”, ha argumentat el president de l’Associació, Antonio Sánchez, que ha incidit que “durant els últims anys han sigut milers de persones les que han pogut veure aquest espectacle únic en el món i en aquesta ocasió esperem que ocórrega el mateix”.

Els enllaços de les càmeres són: www.nitdelalba.es, i en la pàgina de Facebook de l’Associació d’Amics de la Nit de l’Albà.

L’entitat ha assenyalat, a més, que per segon any consecutiu l’Ajuntament il·licità patrocina la retransmissió de l’espectacle.

Comparteix

Icona de pantalla completa