Diari La Veu del País Valencià
Baldoví: ‘Barberá és una rèmora del PP que val més pel que calla que pel que diu’
RedactaVeu / València

El diputat i líder de la coalició nacionalista Compromís, Joan Baldoví, durant una entrevista en ‘Las Mañanas de Cuatro’, ha afirmat estar “completament segur que des del PP −de cara a la reunió del comitè executiu que votarà les condicions de Ciudadanos− se li ha dit a Rita Barberá: “Fes vacances tota la setmana que ve i que se’t veja poc”.

Baldoví ha argumentat, en aquest sentit, que l’exalcaldessa de València, “ara mateix, és ja una rèmora per al Partit Popular”. “I jo insistisc sempre –ha continuat−: si no se l’ha obligada a dimitir és perquè Rita Barberá val més pel que calla que pel que diu”.

Preguntat per la presentadora sobre si podríem estar a prop del final polític de la que fou alcaldessa de València durant més de dues dècades, Joan Baldoví respon: “Jo espere sincerament que sí. Crec que el final de Rita Barberá s’havia d’haver escrit molt abans”. En aquest sentit, ha explicat que “una persona que no té cap interès per estar en cap institució pública, que no assisteix ni fa cap treball en el Senat, és una persona que evidentment està ja amortitzada”.

“Evidentment el PP té algun deute amb Rita Barberá”

El diputat de la coalició nacionalista considera en l’entrevista que “si el PP tinguera una vertadera vocació de regeneració, fa temps que no hauria fet el nomenament de Barberá com a senadora”. Per aquesta raó, afegeix: “Quan el PP insisteix en nomenar-la senadora, quan insisteix en mantenir-la en el Senat, quan insisteix que estiga aforada, és perquè evidentment el PP té algun deute amb Rita Barberá. Per tant, no entenem aquesta obstinació per mantenir-la com a senadora”.

Comparteix

Icona de pantalla completa