Diari La Veu del País Valencià
Cañizares compara la ideologia de gènere amb “l’imperi nazi”

Xavier Pérez / EP / València.

El cardenal i arquebisbe de València, Antonio Cañizares, no escarmenta i continua en la seua croada contra la igualtat de gènere. En un dels dies més assenyalats per a l’església catòlica, el dia 15 d’agost, dia de l’Assumpció, el purpurat destapà tot el pot de les essències més extremistes i conservadores del catolicisme. Així, el vertader “líder’ de l’oposició, tal i com el va definir Sergi Tarín en un article a La Veu, no va dubtar en equiparar la ideologia de gènere amb “l’imperi nazi”.

El cardenal arquebisbe va advertir durant l’homilia dels “nous dracs que, amb força propagandística, defensen la ideologia materialista, que no respecta ni defensa el pobre, on només importa el consumisme”.

Entre els “dracs” que han amenaçat la humanitat al llarg de la història, va citar l’imperi romà, els imperis nazi i soviètic del segle XX i, ara, el materialisme i la “ideologia de gènere”.

L’arquebisbe de València ha defensat que, “seguint la lliçó de María, aconseguim la capacitat creadora per a una nova humanitat per evitar els nous dracs que amb força propagandística defensen la ideologia materialista, que no respecta ni defensa al pobre, on només importa el consumisme […], que tracta la ideologia de gènere com a dominant. No obstant això, l’important és el respecte a la pobresa, però no temem, Déu és més fort i triomfa amb l’amor”, ha ressaltat.

“Sempre, al llarg de la història, l’amor de Déu ha sigut més fort que el mal, ha vençut l’odi, la violència, les pretensions d’eliminar Déu, l’egoisme o la llibertat omnímoda que només pensa en el propi interès, sense respecte a la naturalesa, a allò que Déu vol i ha establert”.

Comparteix

Icona de pantalla completa