Diari La Veu del País Valencià
El programa de RNA ‘Estira la llengua!’ rep una menció de qualitat per divulgar la llengua catalana
Ràdio Associació de Catalunya ha distingit el programa de Ràdio Nacional d’Andorra, Estira la llengua!, amb una menció de qualitat dels premis Ràdio Associació de Catalunya. Els guardons per excel·lència de la radiodifusió en català l’han valorat per divulgar l’actualitat, el patrimoni i la realitat de la llengua catalana a cadascun dels seus territoris i fomentar la implicació ciutadana per defensar-la.

Estira la llengua! ha rebut una menció de qualitat dels Premi Ràdio Associació de Catalunya al millor programa de Ràdio. El jurat, que va fer públic el veredicte el dimarts a Barcelona, el guardona ‘per divulgar amb aire lleuger i a la vegada rigorós, l’actualitat, el patrimoni i la realitat de la llengua catalana a cadascun dels seus territoris, així com fomentar la implicació de la ciutadania en la defensa de la llengua’.

El lliurament dels guardons es farà el 9 de maig a l’auditori ONCE de Barcelona. Els premis Ràdio Associació de Catalunya són els més prestigiosos de la radiodifusió en català i busquen vetllar per la qualitat i la continuïtat de la radiodifusió en la nostra llengua i afavorir els interessos dels ciutadans de la nostra comunitat lingüística.

Comparteix

Icona de pantalla completa