Diari La Veu del País Valencià
Alacant supera el 90% d’ocupació durant el pont d’agost, entre 3 i 4 punts més que 2015

EP / Alacant.

L’ocupació de la ciutat d’Alacant, durant el pont d’agost, s’ha situat per damunt del 90 per cent, la qual cosa suposa un augment d’entre 3 i 4 punts respecte de les mateixes dates de l’any passat.

La regidora de Turisme, Eva Montesinos, s’ha mostrat “molt contenta” amb aquestes dades, encara que ha aclarit que encara no tenen les xifres definitives.

Montesinos, en declaracions a Europa Press, aquest dimecres, ha assenyalat que “les boníssimes expectatives s’estan complint”, ja que les platges i la ciutat “estan plenes”. En aquest sentit, ha destacat com a “èxit total” la platja per a gossos d’Aiguamarga, inaugurada aquesta temporada.

L’ocupació durant el primer semestre ha crescut sis punts en relació amb l’exercici anterior. “Es nota que el turisme bull a Alacant i s’estan aconseguint els mateixos nivells que en els seus millors temps”, ha apuntat sobre aquest tema. A tot açò, cal sumar-li el “gran esforç” que està fent la Conselleria per evitar l’”intrusisme” en el sector, tal com ha destacat l’edil.

A més a més, Montesinos ha indicat que d’ací a final d’any tenen prevista la realització de congressos i esdeveniments esportius a la ciutat, dels quals no ha pogut precisar més perquè encara s’estan elaborant. També ha confirmat la intenció de dur a terme creuers i de seguir potenciant el turisme “de sol i platja”, a la recerca de l’objectiu de la “desestacionalització”, ha insistit.

Així mateix, ha ressaltat que, per a l’any que ve, volen acabar altres projectes com el d’Imatge de Platja i el Passeig Litoral.

Finalment, en referència a les queixes veïnals per la falta de neteja, ha manifestat que l’alcalde es reuneix aquest dimecres amb la UTE adjudicatària del servei per solucionar el problema i ha agregat que cal aconseguir que les zones turístiques estiguen “en perfectes condicions”.

Comparteix

Icona de pantalla completa