Diari La Veu del País Valencià
Detinguda la parella de la dona assassinada a Torrevella

Europa Press / Torrevella.

La Guàrdia Civil ha detingut un home, parella de la dona desapareguda a Torrevella i que va ser trobada morta aquest dimecres a un edifici de la localitat, com a presumpte autor del succés després que confessara els fets.

El cos de la víctima va ser localitzat aparedat a una cambra de comptadors d’un immoble de la ciutat, han apuntat les mateixes fonts, que han comentat, també, que suposadament el detingut va construir un mur en aquesta habitació per ocultar el cadàver de la víctima.

Des de l’Ajuntament de Torrevella han assegurat que la dona estava establida en aquest municipi des de feia temps i que recentment s’havia alertat de la seua desaparició. Per açò, ha indicat, familiars i amics havien iniciat la cerca de la dona i havien col·locat cartells amb la seua imatge per diferents llocs.

Igualment, han comentat que aquesta mateixa setmana s’havien renovat els cartells que advertien de la desaparició d’aquesta veïna i que s’havien recaptat fons perquè la seua mare, que estava a Xile, poguera viatjar fins a Torrevella, on es troba ja, amb la finalitat de participar en la cerca de la seua filla. El consistori ha confirmat que la víctima tenia dos fills.

Comparteix

Icona de pantalla completa