Diari La Veu del País Valencià
Baldoví insta el PSOE a encapçalar una gran coalició d’esquerres

RedactaVeu / Madrid.

El portaveu de Compromís al Congrés, Joan Baldoví, ha proposat, aquest dijous, la formació d’una gran coalició d’esquerres com a alternativa a un govern del PP en cas que Mariano Rajoy no es presente a la investidura per a la presidència del Govern o no isca triat i ha dit al PSOE que el seu “no i no és anar a eleccions” de nou.

En declaracions a Antena 3, Baldoví ha aclarit que existeixen “possibilitats si els protagonistes” volen i que diversos partits han manifestat la seua voluntat de crear una gran coalició d’esquerres que faça front a un possible govern del Partit Popular, encara que ha reconegut l’enorme dificultat que açò té.

El diputat del Bloc també ha considerat que aquest “no i no del Partit Socialista, sense res més, és anar a eleccions” i ha reclamat una resposta al secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, si la decisió de Rajoy és la de no presentar-se com a candidat a la investidura.

Baldoví ha sol·licitat conèixer la data d’investidura, que segons ell està prevista per als últims dies d’agost o la primera setmana de setembre, i ha assenyalat que si el PP no ho aclareix, “el que s’interpretaria és que el senyor Rajoy està ja en manera electoral”.

Comparteix

Icona de pantalla completa