Apoteòsic retorn de Xavi Castillo a la Fira de Xàtiva després del veto de l'era Rus

Una plaça plena fins a vessar i un públic totalment entregat. Això és el que es va trobar l'actor i còmic alcoià Xavi Castillo en la seua tornada a la capital de la Costera després de dotze anys de veto per part de l'antic Ajuntament del Partit Popular.

Va ser molta l'expectació despertada per l'actuació de Xavi Castillo. Més d'un hora abans, ja no cabia ni un ànima a la plaça de la Seu. I Xavi no va decebre els seus fidels. L'espectacle anomenat 'Especial Fira d'Agost' va començar recordant el grapat d’anys que feia que no actuava a Xàtiva pel veto de l'exalcalde de la ciutat, Alfonso Rus. Al seu monòleg també va agrair l'assistència de les autoritats i, amb la ironia que el caracteritza, va dir que havien vingut a les 7 de la vesprada per aconseguir lloc a la primera fila.
 
Foto:  Abdó Sancho Moya

I, a partir d’aquest moment, Xavi Castillo en estat pur. Va passar revista a tots els personatges i situacions tan característiques de les seues representacions amb la sàtira i l’essència que el fa tan particular. Una actuació que, a més, va comptar amb la música de la banda TheRocktrippers i que, per descomptat, va estar a l’altura del que s'esperava del popular actor valencià.

Vos oferim un tast del que va ser l'espectacle d'anit.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat