Diari La Veu del País Valencià
Compromís exigeix la dimissió de l’alcalde de Crevillent i del govern municipal del PP
RedactaVeu / Crevillent

El grup municipal de Compromís considera que les manifestacions realitzades per l’alcalde sobre l’Interventor Municipal no són més que un intent “d’eludir les seues responsabilitats i distraure l’opinió publica de la paràlisi econòmica de l’Ajuntament. Una situació que ha provocat la incapacitat tant d’ell com del seu equip”.

L’alcalde reconeix “ara” la paràlisi econòmica de l’Ajuntament i per tant de l’economia local. “Cosa que ha denunciant aquest grup, mes rere mes, amb motiu de la publicació de les dades de l’atur amb més de 5.300 aturats i encapçalant les dades de taxa relativa de l’atur de tot el País Valencià. Xifres que ell i els seus regidors s’obstinaven a negar”.

Davant aquesta situació, Compromís considera que “el Govern Municipal deu ja dimitir en ple. Ja no serveix ni la petició de dimissió de la regidora d’Hisenda”. Fet que aquest grup va sol·licitar públicament fa mesos quan ja s’estaven veient els rumbs d’aquest Govern en matèria econòmica. Aquestos ja es reflexaven als informes realitzats per la intervenció municipal sobre contractacions “irregulars” per part de l’alcalde i la contractació amb diners de tots els crevillentins de l’elaboració d’un pressupost que és competència de l’Alcalde i del Govern Municipal.

El grup municipal de Compromís proposa que, si el Govern Municipal com ve demostrant “no és capaç de governar i afrontar la responsabilitat que les coses no funcionen, haurà d’escoltar les propostes que aquest grup li ve fent des de fa anys”. Sobretot, en l’àrea econòmica i si no se sent capaç de portar-la endavant “estem disposats al fet que ens deixe assumir a nosaltres les competències i desbloquejarem la situació, però posant les necessitats dels ciutadans com a primera prioritat”.

És evident que aquesta “rabieta” es deu més a la preocupació de l’alcalde per la seua carrera política personal “que queda en dubte” per aparéixer en un llistat d’incomplidors i és més significatiu tenint en compte que és vicepresident de la Diputació i responsable d’Hisenda de la mateixa.

L’alcalde i el seu govern “ja no és creïble” amb la majoria absoluta que té i després de 20 anys, “els seus arguments, de donar sempre la culpa de tot a l’oposició, o als veïns, o als funcionaris que no se sotmeten a la seua voluntat i informen críticament de qüestions concretes de la seua gestió, ja resulten repetitius”.

És evident que aquest Govern “és incapaç i inoperant i no té ni idees, ni ganes per a resoldre els problemes de la ciutadania i el que sí que està fent són contractacions a dit, col·locar els seus en millor situació i empitjorar la situació d’aquesta administració tot i saber que seran altres governs i un altre alcalde qui haurà de resoldre’ls”.

Comparteix

Icona de pantalla completa