València Turisme formarà, en xarxes socials, les empreses turístiques

Més de cent empreses s'han interessat pel projecte formatiu Xarxa Empresa, que tractarà sobre com dinamitzar la presència digital i el mesurament de resultats
21 agost 2016 01:00h
RedactaVeu / València

El Patronat Provincial de Turisme de València amplia a les empreses turístiques el programa formatiu digital Xarxa València Turisme, pioner en l'administració i creat per a optimitzar els perfils de les xarxes socials de municipis i comarques. Com expliquen des del Patronat de Turisme, “la formació serà completament operativa i adreçada a millorar la presència en les xarxes socials i no tant en aspectes estratègics ja coberts per altres organismes públics amb què ens coordinem”.

Més de cent empreses turístiques s'han interessat pel projecte formatiu Xarxa València Turisme Empresa, que tractarà sobre la millora de la reputació digital i el mesurament de resultats.

Resposta al sector empresarial

Amb aquesta iniciativa, València Turisme respon el sector empresarial i fa una nova versió del programa Xarxa València Turisme, creat el mes de juny passat amb l'objectiu de millorar els perfils de les xarxes socials dels municipis i les comarques de la província i alhora involucrar les destinacions turístiques amb l’etiqueta #valenciaturisme per a millorar la seua dinamització i crear sinergies entre tots. Els resultats estan sent molt satisfactoris. S’està atenent més de cinquanta municipis i se’ls ajuda a millorar la seua presència en Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, presentarà els resultats globals del programa adreçat als ajuntaments en un acte de cloenda que se celebrarà aquest octubre.

Tardor formativa empresarial en huit comarques

Xarxa València Turisme Empresa oferirà formació gratuïta a les empreses turístiques sobre optimització i dinamització de la promoció en les xarxes socials Facebook, Twitter, YouTube i Instagram en la primera quinzena de novembre. Les jornades consten de dues sessions de quatre hores cadascuna i s’impartiran en horari de vesprada (17 a 21 h) en huit comarques per huit docents de la demarcació de prestigi reconegut.

Obert el termini de preinscripció

Les jornades Xarxa València Turisme Empresa han arrancat amb l'obertura del termini de preinscripció. La matrícula és gratuïta i, per a reservar plaça, els interessats han de remetre un correu a publicacions.turisme@dival.es. El nombre de places és limitat i s'atendran rigorosament per ordre d'inscripció.

La Veu
 
next