Tractors i quads podran passar l’ITV a 50 municipis de la demarcació de València

El País Valencià compta amb set estacions mòbils d'ITV per a aquesta mena de vehicles
23 agost 2016 01:00h

RedactaVeu / València.

La xarxa de concessionaris d'ITV que supervisa la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través d'IVACE Parcs Empresarials, apropa les ITV per a tractors i quads agrícoles a un total de 50 municipis i pedanies de la demarcació de València el proper mes de setembre. Podeu consultar el llistat de poblacions i les dates del servei d’ITV mòbil en el document adjunt d’aquesta notícia.

Des d’IVACE Parques Empresarials es presta especial atenció a fer coincidir les visites de les unitats mòbils amb les èpoques prèvies a l'ús d'aquests vehicles en les campanyes agrícoles més habituals en cada zona.

En aquest sentit apunten que “cal destacar la importància que adquireix per a la ciutadania, especialment per als agricultors, la inspecció tècnica dels seus vehicles de treball” i, així mateix, argumenten que, “gràcies a les ITV mòbils cap conductor de ciclomotor o maquinària agrícola haurà de recórrer més de 10 quilòmetres per a passar la inspecció tècnica”. Igualment, “de no ser per la labor de les ITV mòbils, els vehicles agrícoles no podrien passar la revisió tècnica perquè que no reuneixen els requisits de seguretat viària per a desplaçar-se per determinades vies com les autovies fins a l’ITV fixa més propera”, expliquen.

El País Valencià compta amb set estacions mòbils d'ITV per a ciclomotors, vehicles agrícoles i quads, un servei que està a la disposició del ciutadà i que completa la xarxa de 25 estacions d'ITV fixes i sis unitats mòbils per a turismes. El calendari i l’itinerari complet de totes les ITV mòbils del País Valencià pot consultar-se en IVACE Parcs Empresarials (Vehicles).


 

Descargas

next