8.500 atletes populars en la cinquena edició del 10K Divina Pastora

Abdelghafour i Checa es van imposar en la carrera celebrada a València
13 gener 2013 01:00h
RedactaVeu / València
 
Com resa l'eslògan de la competició, ʹValència: The Running Kingdomʹ, el 10K Divina Pastora eleva a esta ciutat a ser una de les capitals de l'atletisme popular. Enguany ha superat novament el seu rècord total d'inscripcions, amb més de 8.500 corredors, així com de participació femenina amb un 24% del total.
 
L'organització estima que l'any que ve aconseguirà el seu objectiu inicial de reunir a 10.000 corredors per a una prova que, cada any, se supera a si mateixa en nombre d'atletes i en solidaritat.
 
El marroquí Lasri Abdelghafour i l'espanyola Isabel Checa s’han adjudicat el triomf en aquesta cinquena edició del 10K. En categoria masculina, Lasri Abdelghafour s’ha proclamat guanyador després de cobrir el traçat de la carrera valenciana amb un temps 29'46". L'atleta marroquí, que ha estat en les posicions de cap durant tota la prova, ha batut en línia de meta a Mounir Forma, del Metaesport, i Miguel Barzola, del CA Apolana, que han acabat en segona i tercera posició, respectivament.
 
Isabel Checa, del Platges de Castelló, ha aconseguit el triomf en categoria femenina en marcar un temps de 33'19". Fátima Ayachi, guanyadora de l'edició de l'any passat, s’ha hagut de conformar amb la segona plaça a 35 segons de la guanyadora.
 
next