Diari La Veu del País Valencià
Compromís Xàtiva demana honorar la memòria de Guillem Agulló
El grup polític Coalició Compromís de Xàtiva, demanarà hui al plenari de l’Ajuntament mitjançant una moció, honorar la memòria de Guillem Agulló, que es condemnen els fets que van acabar amb la seua vida i que manifeste el seu rebuig i condemna a qualsevol mena d’agressió fruit de l’odi i la manca de respecte a opcions polítiques, ideològiques, nacionals o d’identitat sexual.

Segons la regidora de Coalició Compromís, Cristina Suñer: “Malgrat haver passat 20 anys, continuen produint-se casos d’agressions de grups neonazis a les nostres terres”.

Des de Coalició Compromís, es considera que els actes d’agressions per part de determinats grups són fruit de la intolerància i de la manca de respecte a la diversitat del nostre poble. “Cal esborrar aquest feixisme de les parets de la nostra ciutat i deixar clar que, les postures intolerants, solen dur a situacions que dificulten la convivència”.

El que es demana des de la Coalició Compromís és, defensar els valors sobre els quals es sosté la convivència democràtica: la pau, la tolerància, el respecte… Segons Suñer, lamentablement a la nostra ciutat, i arreu del País Valencià i de l’Estat espanyol, podem trobar moltes pintades que atempten contra algun sector de la societat per raons polítiques, ideològiques, racials, religioses, ètniques o d’orientació sexual. El nostre grup mateix, també ha patit alguna vegada eixa intolerància per part de certs grups, ja que han aparegut pintades a la nostra seu”.

Comparteix

Icona de pantalla completa