Diari La Veu del País Valencià
Hui arranca el Festival de Teatre Clàssic d’Alacant després de 25 anys desaparegut

RedactaVeu / Alacant.

El castell de Santa Bàrbara d’Alacant acollirà, aquesta nit, la primera de les obres que formen part de la 1a edició del Festival de Teatre Clàssic d’Alacant. Fedra, de Jean Racine, amb direcció de Javier Sahuquillo, serà la primera representació (21.30h), mentre que dissabte es podrà gaudir de Las Cervantas d’Inma Chacón i José Ramón Fernández. Diumenge es tancarà l’edició amb l’espectacle Tempestat i Bogeria, amb direcció d’Anabel Saez, un esdeveniment que proposa la unió de les arts amb teatre, música i dansa i que compta amb la participació de l’Orquestra Barroca d’Alacant, amb la dansa a càrrec d’Eva Narejos i amb la narració de Juan Antonio Olmedo.

El festival s’ha recuperat després de 25 anys d’absència de teatre clàssic a la capital de l’Alacantí i segueix fil per randa l’objectiu de dotar Alacant d’una oferta cultural consistent i diversa durant la temporada estival, tal com ho ha fet també l’ADDA d’Alacant amb el seu nou director artístic Josep Vicent al capdavant. Per això, en aquest sentit, Francesc Sanguino, director del Teatre Principal i director artístic del festival, destacà que “l’objectiu de l’equip de govern és que aquest marc cultural cresca any rere any i que es convertisca en un referent del circuit espanyol de teatre”. Sanguino també destacà la importància que “els alacantins puguen tornar a gaudir del gran teatre clàssic que gira per tot Espanya i que ha estat absent a Alacant durant els últims 25 anys”.

El preu de les entrades és de 16 euros i es poden aconseguir per internet o in situ. A més a més, l’Ajuntament ha habilitat un servei gratuït d’autobusos que començarà a partir de les 19h, ja que l’accés al castell de Santa Bàrbara restarà restringit.

Comparteix

Icona de pantalla completa