Diari La Veu del País Valencià
El 3 tots a la Plaça de la Verge
RedactaVeu / València

#el3totsalaplaça. Senzill i contundent. Aquest és el missatge que un grup de joves estudiants de Comunicació, Imatge i Periodisme, que pertanyen a Zurdos TV, l’escola de formació de la productora valenciana Barret Films, ha triat per un vídeo que fa una crida a la ciutadania per acudir, demà, dia 3, a la plaça de la Verge, a València, per donar suport a l’Associació de Víctimes del Metro (AVM3J).

Maria, una de les promotores de la iniciativa assegura, en declaracions a La Veu, que després de l’expectació que ha causat el programa de La Sexta, ‘Salvados’, cregueren que una bona manera de posar “el seu granet d’arena” a les reivindicacions de l’assocació era fent aquest vídeo. “És un tema que ens toca de ben a prop i creiem que demà hem d’acudir tots a la concentració”.

El vídeo el protagonitzen gent del carrer, ciutadans corrents que han volgut mostrar la seua “ràbia”, la seua “impotència”, la seua “vergonya”, la seua “indignació”… Tot un cúmul de sensacions que tenen sacsejada la societat valenciana, sobretot, després de l’emissió del programa de Jordi Èvole.

>

Demà, a les 19 hores, la plaça de la Verge s’omplirà de gent. Això és el que esperen els promotors de #el3totsalaplaça. I així ho desitgen els membres de l’AVM3J que veuen com ara, després de quasi set anys, el silenci a què els van condemnar està convertint-se en un crit que reclama justícia.

Aquest és l’enllaç per a signar la petició per una investigació veraç de l’accident: change.org

Comparteix

Icona de pantalla completa