Diari La Veu del País Valencià
Puig anuncia la campanya ‘el Nadal és valencià’ que unirà productes de qualitat valencians

RedactaVeu / Asp.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat que la Generalitat treballa en una campanya que promocionarà el segell valencià de productes tradicionalment associats a les festes nadalenques com el raïm, el joguet o el torró i que constitueixen un exponent de la qualitat del sector agrolimentari del País Valencià.

Es tracta de “sumar tots els grans productes que tenim sense els quals no s’entendria el Nadal”, ha subratllat el president, qui ha precisat en aquest sentit que la campanya incidirà que “el Nadal és valencià”.

Puig ha assenyalat, durant la presentació a Asp de l’inici de la campanya 2016-2017 de la Denominació Oficial Protegida Raïm de Taula Embutxacat del Vinalopó, que el raïm està vinculat a un moment fonamental com és el canvi de l’any, i, al costat d’altres productes de qualitat que s’obtenen també a terres valencianes, com el cava, el joguet o el torró, està intrínsecament lligat al període nadalenc.

Millores en el sector agrari

Ximo Puig ha recordat que el País Valencià “és capdavanter en productes agroalimentaris” i ha defensat que la Generalitat continuarà donant suport al sector agrari perquè puga mantenir eixa posició de lideratge. Ho farà defensant els recursos hídrics necessaris per a pal·liar el dèficit actual i amb polítiques que ajuden a modernitzar les estructures agràries i a recuperar el capital humà, ha expressat. En aquest sentit, s’ha referit a la necessitat de garantir les rendes dels agricultors. “Algú va pensar que el sector agrari era un sector en decadència, però és tot el contrari”, ha argumentat el president.

Comparteix

Icona de pantalla completa