Diari La Veu del País Valencià
S’inicia el 2n termini de matrícula per a les proves de valencià de la JQCV

RedactaVeu / València.

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha obert aquest dijous el termini fins a l’11 de setembre per a matricular-se en les proves per a l’obtenció dels certificats oficials administratius de coneixements de valencià que organitza cada any la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV).

Es tracta d’un nou període de matrícula per als aspirants que no s’hagen matriculat durant el termini de matrícula del mes d’abril. No obstant això, els que s’hagen matriculat a l’abril no hauran de tornar a matricular-se novament, ja que la matrícula d’abril dóna dret a presentar-se tant en les proves de juny com en les de novembre.

D’aquesta manera, la Conselleria d’Educació recupera el segon període de matrícula per a donar una segona oportunitat als interessats a presentar-se als exàmens per a obtindre certificats oficials de coneixement del valencià de la JQCV, que des de l’any 2011 no s’havien tornat a convocar.

Per a poder participar-hi, s’haurà de presentar l’imprés que estarà a disposició dels interessats en la Conselleria d’Educació, en les direccions territorials d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, i en la web de la JQCV, així com pagar les taxes corresponents. Les persones que disposen d’un DNI electrònic o de firma electrònica també podran fer la inscripció i el pagament de les taxes per via telemàtica en la web. En aquest cas, no serà necessari presentar la inscripció en cap registre.

Les proves es realitzaran entre el 5 i 26 de novembre, per tal de saber els dies exactes i les poblacions consulta el calendari de proves en el següent enllaç.

Comparteix

Icona de pantalla completa