Jordi Sebastià fa una crida a participar en la 2a Festa Estellés a Brussel·les

L’eurodiputat de Compromís anuncia a les xarxes socials que “tot està preparat” per a l’acte reivindicatiu de la figura i obra d’Estelles que tindrà lloc el pròxim 8 de setembre a la capital belga
2 setembre 2016 01:00h
Jordi Sebastià.
RedactaVeu / Brussel·les

L’eurodiputat de Compromís Jordi Sebastià ha animat el públic, a través d’una publicació en el seu mur de Facebook, a participar en la 2a Festa Estellés organitzada per Compromís i prevista per al pròxim 8 de setembre, a les 19.30 hores, en el Centre De Vaarkapaen de Brussel·les.

En aquest sentit, Sebastià apunta: “Ací estic a la Plaça Comunal de Molenbeek, abans de comprovar que al local De Vaarkapaen tot està preparat, i ací teniu un resum del projecte "Sis veus per al poeta" que podreu escoltar els que vingueu”. El text s’acompanya d’un vídeo de l’extinta Canal 9 sobre aquest esdeveniment musical dedicat al poeta i periodista de Burjassot.

I és que durant aquesta 2a Festa Estellés a Brussel·les es reivindicarà la figura i l'obra d'Estellés “recitant la seua poesia, celebrant un sopar entre amics i escoltant un poc de bona música, enguany amb l'actuació del projecte ‘Sis veus per al poeta’. Enguany, a més, li donem un caire de reivindicació social”, segons explica el mateix Sebastià al seu mur.
 

El sopar tindrà lloc al centre cívic De Vaartkapoen, en el barri de Molenbeek, “el que els media van condemnar com a "viver de gihadistes" i que no és més que un barri humil amb molta gent que lluita per tenir una vida normal”, segons explica Sebastià. El càtering correrà a càrrec del menjador social "Les uns et les autres", del mateix barri.

“Jo crec que a Estellés li agradaria molt. Veniu?”, apunta finalment Sebastià.


La Veu

 
next