Diari La Veu del País Valencià
Detenció per un nou cas de violència contra les dones a Patraix

EP / València.

Agents de la Policia Nacional han detingut en un domicili de València a un home de 29 anys com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar, després de mantenir una discussió amb la seua parella i amenaçar-la amb un ganivet que després va llançar, segons ha informat el cos de seguretat en un comunicat.

Els fets van ocórrer sobre les dos de la vesprada del dijous, quan agents que realitzaven tasques de prevenció van ser comissionats per la sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili del districte de Patraix, on pel que sembla un home volia arreplegar uns estris seus del seu domicili.

Els policies van arribar a l’habitatge i després d’entrevistar-se amb l’home aquest els va dir que la nit anterior havia discutit amb la seua parella i que aquesta no li volia obrir la porta perquè poguera arreplegar els seus efectes personals.

Els agents van esbrinar que eixa nit s’havia produït una discussió entre la parella i que, en un moment determinat, l’home va començar a amenaçar-la amb un ganivet de cuina, alhora que l’espentava i la colpejava. Aprofitant un descuit la víctima es va tancar en el bany.

Després de realitzar les comprovacions oportunes, els agents van detenir aquest home per un presumpte delicte de maltractaments en l’àmbit familiar. L’arrestat, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Comparteix

Icona de pantalla completa