Diari La Veu del País Valencià
Les festes patronals de l’Alcúdia diuen ‘NO és NO’ contra les actituds sexistes

RedactaVeu / l’Alcúdia.

L’Ajuntament de l’Alcúdia (la Ribera Alta) a través de la Regidoria d’Igualtat, ha preparat una campanya per a les festes patronals en què volen que tothom gaudisca de les celebracions d’enguany sense cap tipus d’actitud sexista, homòfoba ni racista.

Amb el títol “NO és NO”, l’objectiu és sensibilitzar i aconseguir una major corresponsabilitat a l’hora d’abordar aquests tipus de comportaments. En els cartells, que estaran col·locats en els punts de major activitat durant les festes, hi apareixen frases com “Lligar no és assetjar”, “L’alcohol i la festa no són excusa” o “Si ho veus, no calles”, interpel·lant així tant a qui comet l’assetjament, com a qui el pateix i fins i tot a qui n’és testimoni.

Segons Anna Pérez, regidora d’Igualtat, “amb aquesta campanya volem transmetre el missatge que mai hi ha excusa per a aquestes actituds i que tots i totes tenim dret a gaudir de les nostres festes en llibertat”.

Inici de festes

Aquests divendres s’inicien les festes al municipi de l’Alcúdia amb el pregó d’Anna Serrano, correfocs, la nit de rock i la ruta de la tapa que són el tret de sortida per a una setmana carregada d’actes, d’entre els qual cal destacar la revetla de disfresses, la cavalcada del Pito i la tradicional “Entrà” de la Mare de Déu de l’Oreto. Per poder completar la informació sobre la programació d’actes podeu visitar el següent enllaç.

Comparteix

Icona de pantalla completa