Diari La Veu del País Valencià
Sanitat amplia l’alerta d’altes temperatures a sis comarques del País Valencià
RedactaVeu / València
La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha ampliat de dos a sis les comarques en què hui diumenge, dia 4 de setembre, es podrà arribar al nivell roig o extrem de temperatures –per damunt dels 41 graus de màxima- en municipis de les comarques de l’Horta Sud, la Ribera Alta, la Canal de Navarrés, la Costera, la Safor i la Marina Alta, segons la previsió del Centre d’Estudis Ambientals del Mediterrani (CEAM).
Açò correspon a les zones termoclimàtiques 16, 17 i 20 de les demarcacions de València i Alacant, i a localitats com Picassent, Navarrés, Alzira, Tous, Xàtiva, l’Alcudia de Crespins, Gandia, Xeraco, Xeresa, Oliva, Barx, Dénia o Xàbia, entre altres. Els municipis compresos en cada zona es troben detallats en aquest enllaç.

Previsió diumenge dia 4.

De la mateixa manera, es preveu que s’aconseguisca el nivell taronja o alt (temperatures que podrien superar els 39 graus) en bona part de les comarques de València i Castelló, i el Baix Segura al sud del PV. El detall complet es pot consultar ací.
Demà, temperatures extremes en el Baix Segura

Aquest dilluns 5 de setembre es podrà arribar al nivell roig o extrem de temperatura en municipis de l’interior de la comarca del Baix Segura (zona termoclimàtica 29). A aquesta zona corresponen les localitats d’Oriola, Albatera, Benejússer, Callosa de Segura, Dolores, Bigastre, Catral o Rafal, entre altres.

Previsió dilluns 5.

De la mateixa manera, es preveu que s’aconseguisca el nivell taronja o alt (temperatures que podrien superar els 39 graus) en la resta de les comarques del sud del País Valencià, així com en les de la demarcació de València, excepte les comarques interiors, i alguns municipis de la de Castelló.

Comparteix

Icona de pantalla completa