Diari La Veu del País Valencià
L’incendi de Benitatxell s’estén a Xàbia i el parc de la Granadella
RedactaVeu / Benitatxell / Moixent
L’incendi forestal declarat durant la vesprada d’aquest diumenge en el municipi de Benitatxell (la Marina Alta), en la zona del Mirador de Cims del Sol, s’ha propagat al terme municipal de Xàbia i al parc natural de la Granadella, segons ha informat el 112CV.

El lloc de Comandament Avançat de l’incendi s’ha establit en el Mirador de Benitatxell i s’ha mobilitzat l’UME per als treball d’extinció, sempre segons les mateixes fonts, que han afegit a través del seu compte de Twitter que “s’han efectuat desallotjaments”.

A l’incendi de Benitatxell s’han desplaçat també mitjans aeris, tres dotacions del Consorci Provincial de Bombers d’Alacant, dues unitats de Bombers Forestals i dues autobombes.

Incendis en Moixent i Bolulla

Altre incendi forestal s’ha declarat durant la vesprada d’aquest diumenge en la localitat de Moixent (la Costera), en la zona del riu de Canyoles. Fins a l’incendi de Moixent, que s’ha declarat entorn de les quatre de la vesprada, s’han mobilitzat sis mitjans aeris, una dotació del Consorci Provincial de Bombers de València, dues unitats de Bombers Forestals, una autobomba, un agent mediambiental i una unitat de vigilància.

Mitjans aeris treballant al foc declarat al terme de Moixent. Foto: Foto: @FitaJavi

​​​​​​​

La carretera de Moixent-Fontanars ha quedat tallada i l’operatiu d’extinció trevallava per a evitar que l’incendi aconseguira arribar a la Serra de la Talaia i a una fàbrica de mobles.
A més, un altre incendi forestal ha sigut declarat aquest diumenge en la Partida Tossal situada entre Bolulla i Callosa d’en Sarrià. Aquest tercer foc s’ha declarat sobre les 18.50 hores d’aquest diumenge i fins al lloc s’han desplaçat un mitjà aeri, dos air tractor, una dotació del Consorci de Bombers d’Alacant, don unitats de Bombers Forestals de la Generalitat i dues autobombes, segons ha informat el 112CV en el seu compte de Twitter.

Imatge del foc declarat a Benitatxell, a les 19: 20h. Foto: Christian Morichon.

Vista de la columna de fum des del port de Xàbia. Foto: @rperualegria.

Incendi a Benitatxell. Foto: @santivalleys

Comparteix

Icona de pantalla completa