Diari La Veu del País Valencià
Les Festes de l’Alcúdia més solidàries recapten quasi 15.000 euros

RedactaVeu / l’Alcúdia.

Les Festes de l’Alcúdia han començat de la manera més solidària possible amb una recollida de 14.795 euros en la carrera solidària contra el càncer que es va celebrar dissabte passat per la vesprada i en la qual es van congregar vora 3.000 participants. Des de l’Ajuntament de l’Alcúdia valoren aquesta fita com tot un rècord, gràcies a l’organització de l’Associació Contra el Càncer i el Club d’Atletisme de l’Alcúdia amb la col·laboració de la Creu Roja.

Altre acte que s’ha dut a terme aquest cap de setmana passat, a aquest municipi, ha estat el pregó del divendres, a càrrec d’Anna Serrano, que va ser tret de sortida de les Festes Majors. Aquesta va donar la seua particular percepció de l’Alcúdia i de les festes, acompanyada d’una sensibilitat social cap als problemes actuals. L’acte, organitzat a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia, va comptar també amb arranjaments musicals d’Òscar Briz que va fer gaudir els assistents amb versions distintes del Bolero de l’Alcúdia.

Anna Serrano durant el Pregó. Foto: Ajuntament de l’Alcúdia.

En acabar, la pregonera va donar inici a un correfoc del Dimonis Enroscats que va transcórrer pels carrers propers a la Casa de la Cultura i que va tindre un espectacular final al Parc del Patinatge.

Correfoc. Foto: Ajuntament de l’Alcúdia.

Finalment, la nit de divendres va cloure amb la Nit de Rock a la porta de l’Àgora Jove. El grup alcudià Els Ullals va ser els primer que va tocar; van estar seguits dels grups Auxili, Vadebo, Mafalda, Smoking Souls i Funkiwis.

Comparteix

Icona de pantalla completa