Muro celebrarà la II Festa Estellés dedicant-li un mural al carrer

El proper divendres 9 de setembre tindrà lloc la festa amb el tradicional sopar de cabasset, recital poètic i l’actuació de Joan Amèric i Andreu Valor
6 setembre 2016 01:00h

RedactaVeu / Muro.

L’activitat cultural al poble de Muro no cessa, i entre les activitats programades per a aquest darrer quadrimestre, les dedicades a recordar la figura del poeta valencià per excel·lència del segle XX obriran la programació.

Així doncs, a les 20.30h s’inaugurarà un mural dedicat a Vicent Andrés Estellés i la seua obra poètica, una iniciativa que segons l’edil de Cultura, Sergi Silvestre, “naix de la necessitat d’acostar la cultura i la coneixença de la mateixa a la gent, tal com Estellés féu amb la poesia en la nostra llengua”. Un mural que ha estat dissenyat i pintat per l’artista urbà Antoni Espinar.

Posteriorment, a les 21.00 h, tindrà lloc un recital poètic a la plaça l’Ermita de la mà de Lluís Garcia, Joan Jordà, Manel Arcos i David Vid, tot comptant amb la col·laboració de la Coordinadora de l’Alcoià-Comtat pel Valencià, i acompanyat d’un sopar de cabasset. Per finalitzar l’acte, a les 22.00h, actuaran Joan Amèric i Andreu Valor amb l’espectacle CO(I)INSPIRACIONS.
 


La Veu
 
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next