Diari La Veu del País Valencià
Albalat del Sorells reivindica protegir l’Horta de València amb la 23a Nit de Rock

RedactaVeu / Albalat dels Sorells.

El proper dissabte 10 de setembre, Albalat dels Sorells (l’Horta Nord) torna a acollir la seua mítica Nit de Rock que enguany arriba a la seua 23a edició. El recinte del Parc de Cantavella és el lloc on tindrà lloc el longeu festival de música que com sempre serà “divers, compromès i sobretot festiu”, argumenten els organitzadors, ja que sense dubte la Nit de Rock “serà una festa de música, balls i cants”, però, sense oblidar “la conscienciació i la reivindicació” que des del primer moment ha caracteritzat el festival.

Així, des del 1994 la Nit de Rock, “amb el seu caràcter plurimusical, reivindicatiu, popular i sobretot festiu, està molts anys acostant la música en directe a tot el nostre territori amb l’objectiu d’oferir un bon festival amb diversitat d’estils musicals perquè siga a gust de tots. I, a més, amb entrada lliure perquè no s’ho perda ningú”, segons han anunciat a través d’un comunicat, ja que, “des de sempre ha tingut en l’autofinançament i l’autogestió la seua manera de funcionar”. Un Festival, cal remarcar “reivindicatiu, que sempre ha apostat pels fantàstics grups valencians que tenim, per la defensa de l’Horta de València i la defensa dels nostres drets col·lectius”. Per això, el lema d’aquest any és: Protegim L’Horta Nord.

Aquest any el cartell està format quasi al complet per grups de la nostra terra i que canten en la nostra llengua, “un dels principals propòsits del nostre treball, poder donar així un gran altaveu a la genial música que es fa en la nostra terra”.

Els grups que hi actuaran són Skatuttipresto, Herba Negra, Gàtaca, Inèrcia, Assekes i Iron Ties. L’amenització abans i durant el Festival correrà a càrrec de la Batukada Borumbaia.

Paral·lelament, també hi haurà al llarg de la jornada mercat d’artesania, paradetes, merchandising, etc.

El Col·lectiu Jove d’Albalat, associació que organitza el Festival, ha posat en marxa una recaptació de fons mitjançant la plataforma Verkami. D’aquesta manera i amb el suport de la gent, es podrà oferir un millor festival, cada vegada amb millors bandes, millor equip de so i millors serveis.

Comparteix

Icona de pantalla completa