Diari La Veu del País Valencià
El col·lectiu que reclama una AP-7 gratuïta demana el suport dels transportistes

RedactaVeu / Castelló.

El col·lectiu “Moviment Transversal per una AP-7 Gratuïta Ja” després de 42 talls de la N-340, per fer notar la seua reivindicació, ara reclamen el suport dels professionals del transport pesat i lleuger per així unir forces.

Aquest dijous serà la 43a vegada que aquest veïns i veïnes de les comarques del sud de Tarragona i nord del País Valencià tallaran la carretera estatal, i tot i que reconeixen les molèsties que aquest tall periòdic ocasiona, mantenen ferma la seua reivindicació d’una AP-7 gratuïta, ja que la carretera N-340, tal com s’explica a una carta remesa per aquest col·lectiu, està “molt col·lapsada, per un excés de trànsit”. De fet, en la N-340 entre les zones de les demarcacions de Tarragona i Castelló s’hi concentra una gran quantitat d’accidents, alguns d’ells mortals.

La solució que el col·lectiu proposa és clara: aconseguir que l’autopista AP-7, més segura que l’estatal, siga lliure de peatge per a tothom, perquè aquesta, segons valoren a la seua carta, seria “una solució immediata” per al problema.

Per això, en una carta dirigida als transportistes, aquest col·lectiu diu que “volem que sapigueu que tots vosaltres sou una part important i ens agradaria que ens donàreu suport fent vostra aquesta reivindicació, tots junts hem d’aconseguir llevar pressió de trànsit a la N-340 fent que l’AP-7 siga una via gratuïta igual que les que ja existeixen en altres comunitats i grans ciutats”, amb la intenció d’aconseguir la seua implicació.

11 rotondes noves per a la N-340

A més, “Moviment Transversal per una AP-7 Gratuïta Ja”, explica a la carta que “el Ministeri de Foment ha projectat 11 rotondes des d’Alcanar fins a l’Ametlla amb doble línia contínua”, el que des d’aquest col·lectiu interpreten com que “li estan donant a la concessionària de l’AP-7 (Abertis), un xec en blanc amb l’única finalitat de guanyar més diners, ja que aquesta N-340 es convertirà en una carretera molt lenta i molt insegura per a tot tipus de transports i vehicles”. Per això, aquest col·lectiu manifesta que no volen rotondes, ni dobles línies contínues.

Comparteix

Icona de pantalla completa