Diari La Veu del País Valencià
València, tercera ciutat amb els aparcaments més cars de l’Estat
EP / Madrid

Barcelona, Madrid i València són les ciutats on es troben els aparcaments més cars de l’Estat espanyol, segons dades de l’aplicació de ‘crowdparking’ Wazypark, que assenyala que molts conductors opten pels pàrquings privats quan és molt complicat aparcar en les grans ciutats.

Les dades de Wazypark posen de manifest que a Barcelona el preu mitjà per hora d’aparcament és de 3,13 euros, la qual cosa suposa una xifra un 372% superior a la de Càceres, que és la ciutat amb els preus més baixos, amb 0,84 euros per hora.

La segona posició entre les ciutats amb els aparcaments amb els preus més elevats és per a Madrid, amb un preu per hora de 2,8 euros, una xifra un 10,55% menor que a Barcelona, mentre que el podi amb els preus majors el completa València, amb una mitjana de 2,69 euros per hora.

Per darrere, quant als majors preus per a aparcar es troben Còrdova, amb 2,39 euros per hora; Palma, amb 2,37 euros per hora; Bilbao, amb 2,18 euros per hora; Saragossa, amb 2,07 euros per hora; Múrcia, amb 2,03 euros per hora; Las Palmas de Gran Canaria, amb 2,02 euros per hora, i Sant Sebastià, amb 2 euros per hora.

Quant als pàrquings més barats, per darrere de Càceres, se situen Ciudad Real, amb un tarifa mitjana d’1,32 euros per hora, i Almeria, on aparcar el cotxe durant una hora té un cost mitjà d’1,37 euros.

Amb la finalitat de facilitar la vida als seus usuaris, l’’app’ Wazypark’ ha incorporat una funcionalitat que ofereix un cercador dels aparcaments propers amb informació dels preus en temps real. Amb aquesta nova funcionalitat, l’usuari pot triar a quin aparcament acudir i comparar els preus prèviament per a escollir el que millor s’ajuste al seu pressupost i així estalviar-se alguns euros i evitar futures sorpreses a l’hora d’aparcar.

Comparteix

Icona de pantalla completa