Diari La Veu del País Valencià
La Marina Alta novament afectada per un incendi forestal, en aquest cas a Llíber

RedactaVeu / Alacant

Aquest matí de dijous s’ha declarat, novament, un incendi a la Marina Alta, concretament al terme municipal de Llíber, tal com s’ha informat a través del Twitter d’emergències de la Generalitat Valenciana.

El foc està afectant el camí de Morteret i en la seua extinció estan treballant tres mitjans aeris, dos dotacions del Consorci de Bombers d’Alacant, un agent mediambiental i una unitat de Bombers Forestals de la Generalitat de València.

Pel que fa als altres dos focs, el de Benitatxell (la Marina Alta) i el de Bolulla (la Marina Baixa), continuen encara els treballs per tal d’extingir-los amb diferents mitjans terrestres. Concretament, fins a Benitatxell, s’han desplaçat dos unitats de Bombers Forestals de la Generalitat Valenciana, una autobomba, dos brigades de Divalterra i set dotacions del Consorci de Bombers d’Alacant. A Bolulla hi ha mobilitzades tres unitats de Bombers Forestals de la Generalitat Valenciana, tres autobombes, un agent mediambiental i quatre dotacions del Consorci de Bombers d’Alacant.

Comparteix

Icona de pantalla completa