Diari La Veu del País Valencià
La Volta a Peu podria recaptar 20.000 euros per a la Casa Caridad de València
EFE / València

Aquesta serà l’edició 31 d’una cursa que compta amb el suport de la Fundació Bancaixa i Bankia, l’organització tècnica de la Societat Esportiva Correcaminos i la col·laboració de l’Ajuntament de València.

Els participants abonaran una inscripció solidària d’una quantitat simbòlica d’1 euro per corredor i la recaptació obtinguda es destinarà a Casa Caridad de València per a recolzar els programes d’atenció a persones en situació d’extrema vulnerabilitat que desenvolupa aquesta associació a través dels seus serveis de menjador social, alberg i escola infantil.

La degana de les curses populars a València es desenvoluparà el diumenge 19 de maig a partir de les 10.00 hores pels principals carrers de la ciutat amb una participació de 20.000 corredors, la qual cosa la converteix en la de major concurrència.

La inscripció en la prova, fins a un màxim de 20.000 corredors, podrà realitzar-se en les plantes d’esport d’El Corte Inglés a València fins el dissabte 18 de maig o fins esgotar els dorsals.

A més, com en edicions anteriors, els col·legis i centres d’estudi podran realitzar la inscripció en la prova a la seu de Correcaminos.

Enguany es compleix la 31 edició de la carrera tal com la coneixem actualment, corresponent a la 59 edició de l’època antiga, ja que la primera Volta a Peu de València va tenir lloc en 1924. El principal objectiu de la Volta a Peu no és la competició en sí, sinó la celebració d’una festa atlètica.

Comparteix

Icona de pantalla completa