Diari La Veu del País Valencià
EU: Fabra ha d’atendre les víctimes del metro i no limitar-se a escriure un comentari en una web
La coordinadora d’EUPV i síndica a Les Corts ha criticat al president de la Generalitat, Alberto Fabra, per limitar-se a contestar a l’Associació de Víctimes de l’Accident de Metro 3J a través d’un comentari en la pàgina web Change.org.

“El que hauria de fer un president com cal és concertar una reunió oficial amb l’associació de víctimes al Palau de la Generalitat, amb tota la institucionalització que pertoca. El que necessiten les víctimes és una atenció cara a cara, respostes, accions i assumpció de responsabilitats”, destaca.

Per a Sanz, resulta una ‘vergonya absoluta’ que l’única resposta del Consell després de les informacions aparegudes en els mitjans de comunicació en les últimes setmanes, “haja sigut un comentari en una pàgina web com si no hi hagueren vies oficials”, critica.

“El menyspreu permanent de la Generalitat a les víctimes és intolerable i un insult a la societat valenciana”, ha afegit Sanz qui ha recordat que hui, dia 3 de maig, com cada mes, “és un moment per a honrar la memòria de les víctimes i una de les accions que hauria de prendre el PP és acceptar la reobertura de la comissió d’investigació que se’ls està reclamant des de tots els costats”, assenyala.

Comparteix

Icona de pantalla completa