Diari La Veu del País Valencià
Taller de Pilota a les Festes Populars de Benimaclet

PilotaVeu / Benimaclet

Dissabte que ve, dia 10 de setembre, es tornarà a veure rodar la pilota a Benimaclet. Concretament, amb un taller que enguany torna a ser una de les activitats més esperades de les II Festes Populars de Benimaclet. Aquest taller de pilota valenciana vindrà acompanyat d’una exposició fotogràfica i de materials emprats en la pilota, gràcies a l’ajuda, com l’any passat, de Pilotaveu. Seguint la línia que porten les FPB, tot plegat es farà de forma gratuïta i festiva per cada persona que vulga participar-hi.

Com expliquen al blog, “el que pretenem ací és acostar la pràctica quotidiana de la pilota a tota aquella persona que estiga interessada: hi haurà una mostra de materials, de pilotes, farem un taller de proteccions de la mà, coneixerem més coses del nostre esport i practicarem pegant quatre pilotades o fent alguna partideta”.

Benimaclet continua travessant per allò aborigen, furgant en els records de la gent que el passeja. Torna la pilota als seus carrers amb noves i interessants iniciatives. Serà dissabte a les 17h a la plaça de Benimaclet. No cal dur res, solament ganes de conèixer la tradició i de compartir el carrer.

Tota la programació de les Festes Populars, –que seran el segon i tercer cap de setmana de setembre–, està al seu Facebook (Festes Populars de Benimaclet) i sota el cartell de l’activitat.

>
Àudio amb tota la programació a RadioKlara.

>

Vídeo promocional FPB.

Programació Festes Populars Benimaclet.

Comparteix

Icona de pantalla completa