Diari La Veu del País Valencià
Comença la segona temporada de Colp a Colp, escolta el programa núm. 24!

PilotaVeu / Godella.

Torna Colp a Colp i ho fa amb un programa número 24 carregat de novetats. En aquest programa, al locutor habitual, Francesc Fort, se li sumarà un nou fitxatge. Javi Cid serà la nova veu que acompanyarà als oients del nostre programa.

Pel que fa al contingut, tindrem un programa farcit de novetats. Parlarem de la Copa Diputació de València de Frontó, ens prepararem per al premi Diputació de Castelló d’Escala i Corda i pararem atenció a moltes de les competicions amateurs en marxa. A més, les jornades esportives de pilota tindran cobertura especial, amb connexió en directe.

I recordeu que aquest cap de setmana és el Dia de la Pilota i l’efemèride serà analitzada com cal. Tota l’actualitat del nostre esport, una secció cultural ben carregadeta i la cèlebre secció vocabulari tornen aquest cap de setmana a Colp a Colp.

Recordeu que podeu seguir Colp a colp a Facebook (www.facebook.com/colpacolp), on podreu assabentar-vos de totes les novetats del programa. Així com també a Twitter si seguiu @colpAcolp_.

El programa, com sempre, serà emès per Ràdio Godella 98.0 FM, on podeu seguir-lo tots els divendres a les 13.30h i els dissabtes a les 14h. A més a més, també el podreu escoltar a Ràdio Terra els divendres a les 17.00h i a la nostra web: www.pilotaveu.com.

Tot açò i molt més podreu escoltar-ho en el següent enllaç. Vos deixem amb el programa de Colp a colp número 24!

>

Comparteix

Icona de pantalla completa