Aprenguem un poc de primers auxilis en el seu dia internacional

L'esdeveniment se centra enguany en la importància de la formació de la infància en aquest àmbit
10 setembre 2016 01:00h

RedactaVeu / València.
 
Aquest dissabte, 10 de setembre, se celebra el Dia Mundial dels Primers Auxilis i és per això que a La Veu volem abastar aquest tema tan important a l'hora de previndre i saber com actuar en situacions d'accident. Aquest esdeveniment se centra enguany en la importància de la formació de la infància en aquest àmbit.
 
Aprendre primers auxilis és saber previndre i actuar davant xicotets accidents en la vida quotidiana, ja que la primera resposta en aquest tipus d'incidències és fonamental, de cara a evitar o reduir la gravetat de les seqüeles.
 
Des de Creu Roja ofereixen cursos per tal de saber com actuar en aquests casos. Concretament, disposen d'una àmplia oferta de cursos, tant per a particulars com per a col·lectius específics. Solament l'any passat, aquesta entitat va impartir a València 115 cursos de primers auxilis, en els quals va capacitar 1.441 persones més en aquest àmbit tan sensible, gràcies al qual s'aconsegueixen salvar moltes vides.
 
Aprenguem-ne
 
Però, per a poder aprendre ara mateix un mica sobre primers auxilis, vos deixem aquest llistat de tretze vídeos breus per a poder fer un tast i valorar la importància de saber previndre i reaccionar correctament en situacions d'accident.
 
 
Celebració del Dia Mundial centrada en la infància
 
Enguany, la celebració del Dia Mundial dels Primers Auxilis està centrada en la importància de la capacitació de la infància en aquesta matèria. Els xiquets i xiquetes són més vulnerables a patir accidents en la seua vida diària. Cada any, aproximadament 950.000 xiquets menors de 18 anys moren com a resultat de ferides o de violència. Prop del 90% d'aquestes pèrdues es deuen a ferides no intencionades com a conseqüència d'accidents de trànsit, ofegaments, caigudes, incendis o enverinaments. Per això, implicar les mares i pares en la capacitació de primers auxilis és essencial per a la seguretat també dels menors.


 
next