Diari La Veu del País Valencià
Càtedra València encarrega un estudi sobre el potencial innovador i creatiu de València
RedactaVeu / València

InnDEA València promou, a través de Càtedra Ciutat de València UV, un estudi, que dirigiran els investigadors Pau Rausell i Rafael Boix, i que aportarà una visió completa del potencial del cap i casal en l’àmbit de les indústries culturals i creatives.

L’objectiu d’aquest treball és arreplegar la informació sobre les activitats econòmiques relacionades amb la cultura i la creativitat, incloent àrees com els videojocs, les arts gràfiques, la dansa, la producció audiovisual, la moda o activitats relacionades amb l’arquitectura o el patrimoni.

Gràcies a aquest estudi, València tindrà, per primera vegada, de manera mapificada, tota la informació de les seues dinàmiques creatives i culturals que es materialitzaran en un informe de caràcter públic i gratuït que està previst es presente el pròxim mes d’abril.

El regidor d’Innovació i vicepresident d’InnDEA València, Jordi Peris, ha explicat que, amb aquesta col·laboració, es donarà a conèixer “l’impacte positiu del desenvolupament d’aquest sector i la seua capacitat per a generar creixement econòmic i social i per a fomentar la generació de talent i innovació en la ciutat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa