Diari La Veu del País Valencià
Compromís: ‘És el principi de la fi de Rita Barberá’
RedactaVeu / València

El senador territorial de Compromís, Carles Mulet, ha exigit al president en funcions Mariano Rajoy i al Grup Parlamentari Popular que aparten “de forma fulminant” a Rita Barberá de les comissions Constitucional i Economia del Senat “una vegada el Suprem, en el marc de l’Operació Taula, ha vist clara la necessitat d’obrir causa contra l’exalcaldessa pel fraccionament i presumpte blanqueig des de l’Ajuntament amb el qual influïen i guanyaven eleccions infringint la llei”.

Així, per a Mulet “seria extremadament greu que la senadora valenciana acudira aquesta vesprada al Senat a la constitució de les diferents comissions i que el PP seguira abrigallant-la amb aforaments, quan té mecanismes de pressió per a apartar-la dels seus càrrecs”. Així mateix, el senador de Compromís ha reclamat que “el PP valencià nomene, si és que pot trobar-la, una altra persona que siga decent com a senador territorial”, ha conclòs.

En la nota feta pública per la coalició nacionalista aquest dimarts, Compromís recorda que ha denunciat en els últims mesos la indecent situació de Rita Barberá en el Senat, el seu absentisme laboral i la falta d’ètica del PP.

Per aquesta raó, demana a aquesta formació que “deixe de paralitzar la constitució de la Diputació Permanent, estratègia que solament cerca guanyar temps i eludir així haver-se de retratar al costat d’una senadora sota sospita a la qual manté així el doble aforament”.

Comparteix

Icona de pantalla completa