Diari La Veu del País Valencià
El V Festival de Curtmetratges K-lidoscopi es presenta hui a Cullera

RedactaVeu / Cullera.

El V Festival de Curtmetratges K-lidoscopi, organitzat per l’associació cultural K-lidoscopi, en col·laboració amb l’Ajuntament de Cullera, es presenta aquest dijous a les 11 a l’auditori municipal de la ciutat riberenca.

Prop de 400 obres audiovisuals s’han presentat a aquest certamen nacional, que està coordinat pel realitzador Jordi Piris, qui juntament amb Pilar Torres, també coordinadora del Festival, i amb la presencia de personalitats destacades de l’àmbit municipal –entre ells l’alcalde Jordi Major i la regidora de Cultura, Silvia Roca− seran els encarregats de donar tots els detalls en la roda premsa de presentació.

La inauguració del certamen tindrà lloc a les 20 hores del divendres 23 de setembre al Vestíbul Auditori del Mercat –que serà la seu oficial de les projeccions−. L’acte, que comptarà amb l’actuació Musical de Pepa Blasco, és d’entrada lliure.

Jordi Piris ha subratllat “l’alta qualitat de les obres presentades” en totes les seccions, després que se n’hagenn seleccionat un total de 61 de les quasi 400 presentades. Entre les seleccionades, hi figuren algunes produccions realitzades al País Valencià, tant en la secció d’animació, com en la d’argumental i documental.

“Noche”, és una de les destacades obres seleccionades en la secció experimental. Aquest treball està dirigit per l’escritor i crític de cine cullerot Joaquín Vallet, qui va ser coordinador d’aquest festival i membre del jurat en anteriors edicions.

Cal destacar que La Veu del País Valencià és un dels col·laboradors i diari oficial d’aquest prestigiós certamen. A més, cal apuntar que membres d’aquest digital també han format part del jurat encarregat de decidir l’obra guanyadora de la secció documental i que serà l’encarregat de lliurar el premi al millor documental en llengua pròpia.

Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç.

Comparteix

Icona de pantalla completa