Diari La Veu del País Valencià
A la porta de casa de Rita Barberà apareix un cartell de ‘Desapareguda’

RedactaVeu / EP / València.

Desenes de periodistes estan 24 hores d’espera en el domicili de l’exalcaldessa de València Rita Barberá a l’espera d’alguna reacció per part de l’exprimera edil de la ciutat, després de la decisió del Tribunal Suprem d’obrir causa contra ella per un presumpte delicte de blanqueig en el grup municipal derivat de l’Operació Taula.

No obstant açò, Barberá solament ha parlat a través d’un comunicat difós per ‘Gènova’ i, açò ha fet, que alguns l’hagen donat per “desapareguda”. De fet, un activista s’ha acostat fins a la casa de l’exalcaldessa i ha penjat en la paret pròxima a la porta d’entrada un cartell que resa ‘Desapareguda senyora major a València’ i que mostra una fotografia de Barberá amb gest enfadat.

“Pot estar desorientada pel ‘caloret'”, avisa el cartell en to de burla, i recorda que Barberá portava una jaqueta fosca, una brusa del seu característic color roig, “collaret de perles grosses” i una bossa de pell.

Amb aquesta descripció, i bromejant amb el fet que “respon al nom de Rita o ‘la Jefa'”, el cartell insta la ciutadania a telefonar “urgentment” al 091 si algú la veu.

El porter de l’edifici l’ha retirat moments després, encara que l’activista, que ha manifestat que actua a títol personal, ha promès penjar-los en altres punts de la ciutat.

Comparteix

Icona de pantalla completa