Diari La Veu del País Valencià
Baldoví acusa Barberá de ‘lladre’ per quedar-se amb un escó que és de ‘tots els valencians’

RedactaVeu / València.

El portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, ha acusat aquest dimecres l’exalcaldessa de València, Rita Barberá, de ser una “lladre” per aferrar-se a un escó en el Senat que és de “tots els valencians”.

“Rita Barberá demostra el que és: una lladre. Es queda un escó que no és seu, és de tots els valencians. Cap major indignitat en un polític?”, s’ha preguntat Baldoví a través d’un comentari ‘penjat’ en el seu compte de Twitter.

Barberá s’ha donat de baixa del PP arran de la decisió del Tribunal Suprem d’obrir causa contra ella per suposat blanqueig de capitals en el ‘cas Imelsa’, però no abandonarà el seu escó en la Cambra alta, on va arribar al juliol de 2015 després que les Corts Valencianes la triaren per designació autonòmica.

Compromís i PSPV-PSOE han signat una proposta de resolució a les Corts Valencianes -que es vota aquest dijous- per exigir a Barberá que abandone l’escó de senadora territorial, el síndic de Compromís a les Corts Valencianes, Fran Ferri, que ha exigit que torne l’acta per salvaguardar la dignitat de la representació dels valencians i valencianes. Ferri, ha recordat que va ser el PP valencià qui la va designar senadora territorial i ha reclamat la presidenta dels populars valencians, Isabel Bonig, que es pronuncie.

Comparteix

Icona de pantalla completa