Diari La Veu del País Valencià
Font de Mora: ‘No he consentit mai cap tipus d’il·legalitat’
EP / València.

Font de Mora ha afirmat que, en la seua gestió, “sempre” ha procurat “portar una política d’honradesa i d’honestedat a nivell personal i institucional”. Benavent , en converses arreplegades en el sumari de la peça principal del cas Imelsa, de la qual avui s’ha alçat el secret, assenyala directament l’exconseller d’Educació Alejandro Font de Mora com una de les persones que pressionava per a adjudicar obres de centres educatius.

En aquest sentit, Font de Mora ha assegurat, en declaracions realitzades en els passadissos de les Corts, que al llarg de les “múltiples” reunions que ha mantingut amb empreses que realitzen obra pública educativa, va promoure una “a nivell multitudinari” per a demanar que, “si en algun moment es rebia algun tipus de petició de diners manifestament il·legals”, se li diguera i ell “prendria mesures”.

“Va ser una reunió en la Calderona i, a l’hora del cafè, vaig dir: ‘El propòsit d’aquesta reunió és dir-los que si en algun moment algú els demana alguna cosa que no correspon, els demana diners, m’ho han de dir perquè jo faré que aquesta persona desaparega en l’administració i que tinga la reprensió jurídica que corresponga’, i haguera fet açò efectivament”, ha asseverat.

Preguntat per com afrontarà aquest procés, Font de Mora ha apuntat que haurà de consultar amb un advocat per a saber com procedir perquè “evidentment” li estan imputant un delicte.

Comparteix

Icona de pantalla completa