Diari La Veu del País Valencià
La veu de Francisco no acompanyarà l’himne regional als Premis 9 d’Octubre de Calp
RedactaVeu / Calp

El grup Compromís de Calp va fer un prec durant el passat ple del municipi en què demanava que l’himne regional no fos cantat per Francisco en els propers Premis 9 d’Octubre, ja que consideren que la llarga llista d’improperis que aquest va dirigir contra la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, té un clar caràcter masclista. La regidora de Cultura del consistori va confirmar que Francisco no actuarà en aquest esdeveniment.

Ximo Perles, portaveu municipal de Compromís de Calp, ha fet saber a La Veu que, una vegada acabada la sessió plenària, Pilar Cabrera, la regidora de Cultura del PP, li va dir que estigueren tranquils, que per als Premis 9 d’Octubre tenien pensada una altra cosa i que, per tant, no sonarà l’himne cantat per Francisco com en anys anteriors.

Cal recordar que aquests comportaments, dels quals ja vam informar i que es poden recordar llegint notícies com ara “Francisco torna a injuriar greument Mónica Oltra” o “El masclisme del cantant Francisco i altres perles contra Oltra”, que inclou vídeo, li han comportat bastants mals de cap al cantant, com per exemple la cancel·lacion de Gijón i la cancelació del concert d’Alcalà d’Henares.

Ple extraordinari

A més, la coalició calpina ha recordat que l’any passat ja van demanar que aquest ple extraordinari, en què es fa la concessió dels Premis 9 d’Octubre, no fora cobrat per part dels regidors, ja que aquesta sessió tant sols compta amb dos punts i té una duració aproximada d’entre 3 i 6 minuts. Perles, també ha recordat que Compromís i Podem ja van renunciar a aquest cobrament l’any passat, quan encara no sabien quin era el seu funcionament i, enguany, no el cobrarà ningú.

Comparteix

Icona de pantalla completa