Diari La Veu del País Valencià
A la UPV també es pot aprendre a jugar a pilota

PilotaVeu / València.

Un any més, la pilota valenciana estarà dins de l’escola esportiva de la Universitat Politècnica de València, una escola que creix any rere any i que fa que molts pilotaires i universitaris puguen gaudir d’aquest esport tan valencià.

Aquest curs, l’escola començarà el pròxim dilluns dia 19 a partir de les 18.30h de la vesprada i hi haurà sessions tots els dilluns i dimecres de 18.30h a 20.00h al trinquet de la universitat, el Trinquet Paco Cabanes El Genovés, una instal·lació modèlica i, sens dubte, una de les que millors condicions presenta per a la pràctica esportiva del País.

Aquest any, s’ha obert la matrícula per a tot el món que es vulga inscriure en l’activitat, ja que aquesta escola no serà sols per al personal i els estudiants de la UPV, sinó que estarà oberta a tothom que vulga practicar la pilota al cap i casal.

Així que ja ho sabeu, si vos agrada la pilota valenciana, voleu practicar-la, esteu a València i no sabeu on jugar, vingueu tots els dilluns i dimecres de 18.30 a 20.00h al trinquet de la UPV.

Sí voleu apuntar-vos, ací teniu l’enllaç.

Comparteix

Icona de pantalla completa