Diari La Veu del País Valencià
Ací tenim el programa 25 de Colp a Colp, escolta’l!

PilotaVeu / Godella.

Ja tenim ací el segon programa de la segona temporada de Colp a Colp. A aquest programa, el vint-i-cinquè, ja hem consolidat la segona veu, Javi Cid, junt a la del presentador habitual, Francesc Fort.

Pel que fa al contingut, tindrem un programa farcit de novetats. A l’inici, podreu sentir el sumari en què vos avançarem tot el que sentireu al llarg del programa. Parlarem del Trofeu Diputació de Castelló d’escala i corda i contarem qui completa la final de la Copa Diputació de València de Frontó. A l’espai amateur, repassarem l’autonòmic de raspall, l’Edicom de galotxa i la lliga de Perxa. A més a més, vos contarem el naixement dels Circuits sub18 i sub23 de raspall femení.

També entrevistarem Sacha d’Orba, que viatja a Las Vegas per a jugar el campionat mundial d’One Wall després d’haver sigut rebut pel president de la Generalitat, Ximo Puig. Tota l’actualitat del nostre esport, una secció cultural ben interessant i la cèlebre secció de vocabulari tornen aquest cap de setmana a Colp a Colp.

Recordeu que podeu seguir Colp a Colp a Facebook (www.facebook.com/colpacolp), on podreu assabentar-vos de totes les novetats del programa, així com també a Twitter si seguiu @colpAcolp_.

El programa, com sempre, serà emès per Ràdio Godella 98.0 FM, on podeu seguir-lo tots els divendres a les 13.30h i els dissabtes a les 14h. A més a més, també el podreu escoltar a Ràdio Terra els divendres a les 17.00h i a la nostra web: www.pilotaveu.com.

Tot açò i molt més podreu escoltar-ho en el següent enllaç. Vos deixem amb el Colp a Colp número 25!

>

Comparteix

Icona de pantalla completa