Diari La Veu del País Valencià
Rus a Rajoy: ʺEns han de donar el que ens toca
EFE / València

“Rajoy, en la campanya de les eleccions generals, va dir en el míting de la plaça de bous que per a la ʹComunitatʹ el que faça falta, doncs fa falta”, ha assenyalat Rus durant la clausura del congrés local d’Alzira, en el qual Elena Bastidas ha revalidat com a presidenta amb el 98,4% dels vots.

El dirigent popular ha assegurat que se sent “molt orgullós de ser del PP però no per açò deixaré de reivindicar el que és just i necessari per als valencians. La ʹComunitat Valencianaʹ no ha de demanar res, ens han de donar el que ens toca”.

Així mateix, ha indicat la necessitat de “tractar totes les autonomies amb la mateixa vara de mesurar”, ja que, com ha recordat “un valencià rep 500 euros menys a l’any que un ciutadà de Cantàbria en Sanitat”.

Sobre aquest tema ha assegurat que “només rebent la inversió que rep la mitjana nacional la ʹComunitatʹ ingressaria 1.050 milions d’euros més a l’any, amb això es podria equilibrar el nostre pressupost”.

Per la seua banda, Bastidas ha afirmat sentir-se orgullosa de “ser del Partit Popular i estar representant hui més que mai les sigles del PP perquè aquest no solament és un partit de present sinó de futur”.

La reelegida presidenta ha anunciat l’engegada d’una sèrie d’iniciatives des del partit per als veïns d’Alzira i ha posat especial èmfasi en els joves.

Comparteix

Icona de pantalla completa