Diari La Veu del País Valencià
La Raíz, Malú i Raimon protagonitzen la Fira i Festes de Gandia 2016

RedactaVeu / Gandia.

La Fira i Festes de Gandia 2016 obri les seues portes amb un cartell de luxe que enguany estarà protagonitzat per La Raíz, Malú i Raimon. La programació es durà a terme entre el divendres 30 de setembre i el dilluns 3 d’octubre, dia del patró Sant Francesc de Borja.

El grup local La Raíz serà el conjunt encarregat d’obrir les actuacions municipals d’enguany al parc de la Festa el divendres 30 de setembre a partir de les 22.30 hores. En aquesta ocasió, l’actuació compta amb l’al·licient que es completarà amb la dels grups guanyadors del concurs SONA la Dipu 2016. L’obertura de les portes està prevista a les 21 hores i el preu de l’entrada és de 10€ anticipada i de 13€ en taquilla.

Prèviament a les actuacions musicals, les activitats s’encetaran amb els tambors de les bandes del Tio de la Porra, que anunciaran l’inici de les festes a primera hora del matí amb la seua visita als col·legis.

L’endemà, dissabte 1 d’octubre, serà el torn de l’actuació del cantautor Raimon al Serrano. En aquest cas, el preu de l’entrada és d’entre 12 i 15€. Eixe mateix dissabte està prevista l’actuació de La Habitación Roja a la Casa de la Cultura, amb entrada gratuïta, mentre que el parc de la Festa acollirà l’espectacle ‘Carnivalia’.

Diumenge dia 2, la cantant Malú oferirà la seua actuació a l’IES Maria Enríquez a partir de les 22 hores. En aquest cas, el preu de les entrades varia entre els 40 € del Front Stage, els 25€ de les generals i els 22€ de les promocionals, mentre que al parc de la Festa es podrà gaudir de l’orquestra Montecarlo.

A banda de les actuacions musicals, la programació inclou la projecció d’un audiovisual amb el Tio de la Porra com a protagonista (divendres 30) en la façana de l’Ajuntament. A més, la plaça del Prado acollirà una gran carpa de la companyia del Gran Fele, on es podrà gaudir d’una gran varietat d’espectacles tots els dies. El Prado serà també el punt de reunió dels espais tradicionals, on es farà la muixeranga i activitats tradicionals del País Basc i Astúries.

La plaça del Rei Jaume I acollirà tallers i activitats esportives i també serà l’escenari d’actuacions del Festival de les Arts, mentre que El Raval-Sant Josep reunirà el mercat tradicional i la plaça Major oferirà espectacles de sarsuela i un festival de danses folklòriques. Les arts escèniques, per la seua banda, tindran com a escenari el passeig de les Germanies, on es podrà gaudir de l’actuació d’una dotzena de companyies de l’Estat espanyol i internacionals.

Com assenyala l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, un any més, la ciutat es retroba amb la tardor i amb la sensació que la ciutat “serà capaç d’encisar i de sorprendre, de bategar marcant la tornada de l’estiu mentre el Tio de la Porra pren el poder i els compassos del ritme de la vida”.

Programació completa de la Fira i Festes de Gandia 2016 en aquest enllaç.

Comparteix

Icona de pantalla completa