Diari La Veu del País Valencià
La Beneficència reobri hui la biblioteca infantil del Museu de Prehistòria
RedactaVeu / València

Entre altres publicacions, els usuaris podran consultar llibres infantils i juvenils per a tots els gustos de diferents períodes, època prehistòrica, edat antiga, grecs, ibers, romans o cèltics, entre d’altres.

A partir de hui, joves i xiquets podran gaudir de l’Arqueologia i la Prehistòria a través de còmics, contes i revistes com Prehistòrics; Home de neandertal; La Préhistoire, comment c’était; Mika en l’Antiga Grècia; Aiuni i la caetra màgica: el valor d’una xiqueta ibera o Kaiko: el íbero inventor.

També trobaran en aquest espai El llibre dels ibers: viatge il·lustrat a la cultura ibèrica; Un carrer al llarg del temps: un passeig de 12.000 anys a través de la història; La història dels cuses: de l’Edat de Pedra a l’Edat Moderna en 10 desplegables, entre altres títols.

Els exemplars procedeixen de la Biblioteca del Museu de Prehistòria, els fons de la qual d’Arqueologia, que superen els 50.000 volums, estan considerats entre els més importants de l’Estat espanyol.

La biblioteca de Prehistòria ofereix documentació molt específica, però al mateix temps també està oberta a la consulta de les persones que vulguen aprofundir en alguna de les exposicions que s’ofereixen a La Beneficència.

Comparteix

Icona de pantalla completa