Francesc Fenollosa, la veu del Geni Tortuga, passa pel programa de ràdio 'La Represa'

Bola de Drac, el món del doblatge i una repassada a la història de l'audiovisual valencià són els temes que s'aborden en aquesta entrevista
23 setembre 2016 01:00h
Francesc Fenollosa.

RedactaVeu / Godella.

El programa de ràdio 'La Represa' entrevista Francesc Fenollosa, la veu del Geni Tortuga, i Alex Ordaz, de Ficció en valencià, per dedicar aquesta edició al doblatge en valencià. 

Fenollosa fou, a més del doblador d'aquest personatge, el director de doblatge de Bola del Drac. Però l'entrevista no és només un repàs a la trajectòria d'aquella sèrie i al món del doblatge, sinó que també analitza la història de l'audiovisual en valencià. 
 

Vídeo: Canal 'La Represa'.

Actualment, Fenollosa realitza tallers de doblatge arreu del País Valencià. A més, l'entrevistat, com a impulsor dels Premis Tirant i president de l'AAPV i de la Federació Valenciana de l'Audiovisual, va ser el responsable d'inventariar els productes audiovisuals fets en valencià. I en l'entrevista ens conta la història de les seues visites a la filmoteca i la reacció de l'aleshores Conseller de Cultura, Francesc Camps. D'aquelles desventures van eixir doblatges com la pel·lícula Akira, que mai no es va emetre a RTVV. 
 

'La Represa'

Aquest programa s'enregistra a Ràdio Godella i s'estrena en aquesta emissora cada divendres a les 11 h. A més, posteriorment es reemet a les emissores de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes i a les de les Universitats Jaume I i Politècnica de València.

La Veu
 
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next