Diari La Veu del País Valencià
Més de 8.800 persones gaudeixen de la IX Jornada de Portes Obertes de les Arts 
RedactaVeu / València

El Palau de les Arts Reina Sofia ha rebut més de 8.800 visitants i espectadors en la seua IX Jornada de Portes Obertes celebrada aquest passat diumenge i que serveix com a avantsala a l’inici de l’activitat artística en el centre cultural amb l’estrena de “L’elisir d’amore”, de Donizetti, el pròxim 1 d’octubre.

Des de les 11.00 h fins a les 19.00 h, els ciutadans han pogut visitar els espais més emblemàtics de l’edifici com la Sala Principal, les Terrasses de les Palmeres o el Balcó de la Mar, amb vista a tota la Ciutat de les Arts i les Ciències, a més de gaudir dels serveis de cafeteria en les plantes huitena i onzena o informar-se sobre l’activitat artística del teatre en les taquilles.

En l’apartat musical, el públic ha omplert les diferents propostes. El Teatre Martín i Soler ha albergat dues sessions d’un espectacle homenatge a la soprano valenciana Lucrezia Bori, musa de la Temporada 2016-2017 de les Arts amb els cantants del Centre Plácido Domingo i àries de les òperes de la XI Temporada en el programa.

Per la seua banda, Roberto Abbado, director musical de les Arts, ha clausurat la jornada amb un concert, també gratuït, en l’Auditori. La Orquestra de la Comunitat Valenciana, sota la batuta del mestre milanès, ha oferit un programa amb les obres “Obertura Egmont” de Beethoven, “Simfonia Nº8” de Schubert i “Simfonia Nº4” de Mendelssohn-Bartholdy.

Comparteix

Icona de pantalla completa