Intersindical Valenciana participarà en el 17 Congrés de la Federació Sindical Mundial

Una representació de la Intersindical Valenciana participarà en el 17 Congrés de la Federació Sindical Mundial (FSM) que tindrà lloc els propers dies 5 - 8 d'octubre a la ciutat sud-africana de Durbán.
3 octubre 2016 01:00h
RedactaVeu / València

El Congrés que tindrà lloc a Durbán (Sud-àfrica) entre els pròxims 5 i 8 d’octubre i en el qual participarà Intersindical Valenciana,  té com a lema ‘Lluita, Internacionalisme, Unitat, Endavant! Per la satisfacció de les necessitats contemporànies de la classe obrera, contra la pobresa i les guerres generats per la barbàrie capitalista’. El mateix  representa 92 milions de treballadores i treballadors de 126 països del món, segons fonts sindicals.

Les delegades i delegats que participaran tractaran diversos temes com l'Informe d'Acció de la FSM del període 2011-2016; informe de finances; el Pla d'Acció per a 2016-2020 i l'elecció de la nova directiva de la FSM.

La FSM és una federació internacional de sindicats fundada el 3 d'octubre de 1945 a París. És la segona organització sindical més antiga i fundadora de l'Organització Internacional del Treball (OIT). La FSM és una organització sindical de classe que lluita contra el capitalisme i l'imperialisme i està organitzada per Unions Internacionals Sindicals (UIS).

Intersindical Valenciana ha participat, durant els últims anys, en diverses activitats convocades per la FSM o les diverses UIS, especialment les del Metall o Pensionistes i Jubilats, així com reunions de Dones.

La Veu
 
Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.
next