Diari La Veu del País Valencià
A debat – I els valencians, anem amb Sánchez o amb Puig?
El PSOE està vivint, sense dubte, una de les etapes més complicades de la seua dilatada història. El partit que actualment lidera Pedro Sánchez fa aigua a cada cantó on es mire i per tot arreu les fuites d’aigua amenacen en enfonsar una nau que ja en les darreres eleccions aconseguí un dels pitjors resultats de la nostra història.

Amb Sánchez aferrat al càrrec i organitzant congressos a corre-cuita, apareix com sempre l’eterna molèstia de l’expresident González o el lideratge a l’ombra de Susana Díaz. Ara, el motí que ha patit per part de dèsset dels seus càrrecs fa que es veja ben sol en aquesta cursa cap no-res que és la política espanyola actual.

El president valencià Ximo Puig és un dels dimissionaris de la Comissió Executiva del PSOE. El president valencià parla de “posicions enfrontades”, però, creus que el president valencià ha fet bé amb aquesta renúncia?, o pel contrari hauria de respectar el lideratge de Sánchez? Està pensant en clau valenciana?, o només amb un interès orgànic?

Comparteix

Icona de pantalla completa