Diari La Veu del País Valencià
Festes Estellés a Oliva i a la Font d’en Carrós
RedactaVeu / Oliva / Font d’en Carrós

La Quarta edició de la Festa Estellés a Oliva comptarà amb l’actuació musical del grup alcoià VerdCel. Si bé el lloc encara està per determinar, segons els organitzadors, molt probablement serà en una nova ubicació per tal que la Festa vaja ‘rodant’ pel poble.

A més de l’habitual picadeta, i, pam dalt pam baix, el format serà el mateix d’edicions anteriors. Enguany, novament, Josep Lluís Roig ha tingut a bé encarregar-se del guió de l’acte. Per a participar, cal adreçar-se a aquest correu (jollroig@gmail.com).

II edició a la Font d’en Carrós

Per la seua banda, a la Font d’en Carròs, la segona edició de Festa Estellés començarà a les 20.30h, a la Casa de la Cultura, amb la inauguració de l’exposició fotogràfica “Estellés imaginat” (homenatge al poeta Vicent Andrés Estellés), que restarà oberta fins al 31 d’octubre. Ja a les 21.30h, a la plaça de l’Ajuntament, tindrà lloc la II Festa Estellés que s’inaugurarà amb un recital poètic amb arranjament de guitarra a cura de Manuel Andrés. Tot seguit, hi haurà sopar de cabasset. Per a finalitzar la nit, el cantautor de Tavernes de la Valldigna Quim Sanç deleitarà els assistents amb un concert amb temes del seu últim disc.

>

Per a reservar taula i cadira cal apuntar-se a l’Ajuntament. Per a participar en la lectura de poemes cal comunicar-ho també a l’Ajuntament, per raons d’organització.

L’organització corre a càrrec de l’Associació de Fotografia de La Font i el Col·lectiu Indivisuals. A més, hi col·laboren Saforíssims SL, l’Associació Cultural Ramoneta de Vilaragut i Llop de la Safor.

Comparteix

Icona de pantalla completa